marți, 10 iulie 2012

județecustemenașpa - 7 dintr-o lovitură

Argeș
O acvilă cu solzi de șindrilă unsă cu căcat stă pe niște dealuri suficient de mici cât să le cuprindă cu ghearele - sau poate sunt sâni de femelă de Hulk. Gândurile ei se concretizează într-un atom radioactiv realist modelat după un ou ochi aldin cu doar șase electroni (deși uraniul are 92) din care ies fulgere subatomice care, ca orice fulger, au la capăt săgeți care le indică direcția.
Bacău
În stânga, un soare roșu cu trăsături faciale - probabil e soarele din colț din desenele copiilor care a primit box în muie până i-a bufnit sânge pă gură - luminează în roșu o jumătate de munte, dar nu și cerul care rămâne alb imaculat. În dreapta, o lună face să strălucească argintiu cealalăt jumătate de munte în toiul acestei tainice și menstruale nopți. Oricine stă pe mijlocul muntelui e forțat să țină cu Dinamo. 
 

Covasna
Un braț de cavaler împlătoșat pregătește pentru gura sa flămândă dar inexistentă o șaormă de inimă la căldura astrelor impasibile, prezente toate simultan pe cerul amiezii de un albastru infinit.
Hunedoara
În stânga, un Decebal atât de epilat că are păr - de fapt sprâncene - doar la rotule învârte scutul pe lângă el cum învârte cercul sau anvelopa un copil retardat. În dreapta, Traian repetă Hamlet făcând semne obscene spre cerul Daciei. Muie Zamolxes! Sub ei, corbul Corvineștilor exersează cerutul în căsătorie cu un ineeeeeeeeel (marecâtinimamea marecâtinimamea marecâtinimamea)
Mehedinți
(Rimează cu printre dinți) Jos, Dunărea colorată firesc ca pasta de dinți Aquafresh spumegă sub podul lui Apolodor pe care cineva a jucat o versiune simplificată de X și 0. E vorba de X și X, și se pare că a câștigat. Deasupra, o albină  monstruoasă cu anvergura aripilor cât arcele de pod îl terorizează pe Leo de la Strehaia.
Olt
Cineva a borât turnuri care par să spună OMGWTF și snopi pe steagul Suediei. Singurul mod în care ar fi fost mai ridicolă era dacă s-ar fi limitat la două cadrane, dar ar fi scris "x2" sub turn și snop. "Șefule mai avem doo căsuțe cu ce dreacu le umplem?" "IDIOȚILOR TOT SNOPI ȘI TURN!!!"
Sibiu
În câmpul inferior drept, un chilot tanga auriu cu inimioare la fiecare extremitate sau poate un volan de Dacie țigănită. Sus, un leu asamblat din tacâmuri și gheare de pui face entuziasmat cu laba la cameră "bună mamă hurrdurr sunt retardat".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi o compunere frumoasă și vei câștiga un iphone (prin forțe proprii) (altădată) (va trebui să pui captcha) (probabil ți-e lene) (dar mă iubești)